Constructii & Imobiliare

Dezvoltatorul One United Properties a primit autorizaţia de construire pentru un proiect mixt de birouri şi locuinţe în zona Barbu Văcărescu din Capitală

Dezvoltatorul One United Properties a primit autorizaţia...

Autor: Cristina Bellu

30.10.2019, 12:37 2838

Termenul de livrare a fost stabilit pentru ultimul trimestru din 2021.

Dezvoltatorul cu capital românesc One United Properties, controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, anunţă obţinerea autorizaţiei de construire pentru proiectul mixt de birouri şi locuinţe – One Verdi Park, amplasat pe bulevardul Barbu Văcărescu din Capitală.

Ansamblul prevede construcţia a două turnuri, unul de birouri şi unul rezidenţial, de 75 metri înălţime, care vor fi conectate de un spaţiu comercial de 2.200 metri pătraţi, termenul de livrare fiind stabilit pentru ultimul trimestru din 2021.  

„Odată cu trendul ascendent pentru revitalizarea fostelor platforme industriale ale Bucureştiului, am remarcat şi preocuparea chiriaşilor pentru îmbunătăţirea calităţii mediului de lucru oferit. Astfel am dezvoltat conceptul One Verdi Park, ce se înscrie în strategia companiei de a dezvolta proiecte multifuncţionale, aşa cum sunt şi One Cotroceni Park sau One Floreasca City. Acest proiect facilitează accesul la zone verzi, încorporând în concept o varietate de servicii privind sănătatea şi alimentaţia angajaţilor”, explică Victor Căpitanu, cofondator One United Properties.

Turnul de birouri va avea 21.000 metri pătraţi (P+17), în vreme ce turnul rezidenţial va fi format din 134 de apartamente (P+20).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO