Constructii & Imobiliare

Fondatorul Sameday Courier investeşte într-o franciză imobiliară

Fondatorul Sameday Courier investeşte într-o franciză...

Autor: Cristina Bellu

04.07.2017, 12:25 1007

Antreprenorul Octavian Bădescu, cel care a pus bazele companiei de curierat Sameday Courier, investeşte în RE/MAX Freedom Group, cel mai nou proiect al francizei de agenţii imobiliare RE/MAX România.

Proiectul este un nou start-up în lista birourilor companiei şi va fi activ începând din luna august, în Capitală.

“Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piaţa de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piaţă, cel rezidenţial, zona pe care eu insumi sunt investitor”, spune Octavian Bădescu.

Acesta subliniază faptul că în acest moment, pe piaţa imobiliară locală există un potenţial semnificativ, ţinând cont mai ales de caracteristicile pieţei, de nevoile existente privind un serviciu de calitate şi de peisajul concurenţial şi economic actual.

“Pe o piaţă atât de efervescentă cum este cea de real estate există nevoia atât a vânzătorilor, cât şi a cumpărătorilor pentru servicii de consultanţă imobiliară de calitate”, a mai spus Octavian Bădescu. 

Potrivit afirmaţiilor sale, antreprenorul îşi propune ca pe o perioadă de opt ani RE/MAX Freedom Group să depăşească ca anvergură proiectele sale precedente.

“Planul meu ca antreprenor este să cresc business-ul RE/MAX Freedom Group, un brand care valorizează libertatea, una dintre aspiraţiile cele mai înalte ale fiecărui om, aspiraţie pe care cei cu o mentalitate antreprenorială o vizează cu precădere, iar lucrul în echipa noastră o poate oferi”, a explicat Bădescu.

Acesta este de părere că piaţa imobiliară locală se va educa din ce în ce mai mult şi că agenţii imobiliari vor învăţa care este modul corect de abordare a clientului, treptat fiind percepuţi ca profesionişti în domeniu, nu doar ca persoane care intermediază o tranzacţie.

În contextul noii francize inaugurate, RE/MAX îşi continuă planurile de expansiune din acest an, punând accent pe Bucureşti, principalul pol de dezvoltare imobiliară al ţării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO