Constructii & Imobiliare

GTC vrea să vândă mallurile Galleria din Arad şi Piatra-Neamţ

GTC vrea să vândă mallurile Galleria din Arad şi Piatra-Neamţ

Mallurile Galleria Arad şi Galleria Piatra-Neamţ, alături de un teren pe care GTC îl are în Polonia, valorau la sfârşitul lunii martie 11 milioane de euro, potrivit raportului publicat de companie

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.05.2016, 07:00 832
Dezvoltatorul controlat de grupul american Lone Star este extrem de activ pe piaţa de birouri, cu două achiziţii semnate recent în zona Piaţa Victoriei din Capitală.
 
Compania imobiliară israeliană GTC (Global Trade Center), care a dezvoltat în Bucureşti proiecte precum America House din Piaţa Victoriei şi turnurile City Gate din Piaţa Presei, se află în discuţii preliminare pentru vânzarea centrelor comerciale Galleria Arad şi Galleria Piatra-Neamţ pe care le deţine în România.
 
Cele două proprietăţi, alături de un teren pe care GTC îl are în Polonia, valorau la sfârşitul lunii martie 11 mi­lioa­ne de euro, potrivit rapor­tului publicat de companie.
 
Pe piaţa locală, GTC mai de­ţi­nea mallul Galleria Bu­zău, pe care însă l-a vândut anul trecut către grupul Euro­sting, activ în domeniul pro­duc­ţiei şi comercia­lizării pro­du­selor de prevenire şi stin­gere a incendiilor.
Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO