Constructii & Imobiliare

Lion’s Head, proprietarul ansamblului de birouri Oregon Park din Pipera, o numeşte pe Anca Simionescu la conducerea operaţiunilor din România

Lion’s Head, proprietarul ansamblului de birouri Oregon...

Autor: Cristina Bellu

07.10.2020, 11:15 641

Lion’s Head Investments anunţă numirea Ancăi Simionescu, fost director de dezvoltare la Forte Partners, în funcţia de country manager pentru operaţiunile din România, poziţie din care urmează să dezvolte şi să implementeze strategia grupului pe plan local.

“Cu o experienţă de 15 ani în investiţii imobiliare comerciale şi rezidenţiale, gestionarea activelor şi dezvoltarea afacerilor, Anca a identificat cu succes noi oportunităţi de afaceri, noi zone de expansiune şi pieţe pentru diferite linii de afaceri”, spun reprezentanţii companiei.

În decursul carierei sale, Anca Simionescu a făcut parte din echipele manageriale ale unor companii precum Skanska România şi Forte Partners.

Ea deţine o diplomă în Robotică obţinută la Universitatea Politehnică din Bucureşti, precum şi o diplomă de masterat în acelaşi domeniu de la Universitatea din Osaka (Japonia).

Lion’s Head Investment este o companie rezultată din asocierea de tip joint-venture dintre Old Mutual, fond de investiţii sud-african şi AG Capital. AG Capital este prelungirea uneia dintre primele agenţii de real-estate din Bulgaria, fondată de Christo Iliev, cel care este acum CEO al Lion’s Head Investments.

În luna iunie 2018, compania a realizat prima tranzacţie pe piaţa locală odată cu preluarea proiectului de birouri Oregon Park, deţinut de Portland Trust şi Ares Management în zona Pipera din Capitală.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO