Constructii & Imobiliare

Marile bulevarde din Capitală se transformă la orele de vârf în Valea Plângerii. Angajaţii care lucrează în Pipera, Băneasa sau Piaţa Presei-Expoziţiei fac peste 50 de minute de acasă la job. În Bucureşti, viteza medie de deplasare cu maşina la orele de vârf este de 14 km/h

Marile bulevarde din Capitală se transformă la orele de...

Autor: Roxana Rosu

13.07.2019, 14:31 3747

Angajaţii birourilor moderne din Bucureşti fac, în medie, 46 de minute între casă şi locul de muncă, iar distanţa medie este de 10,7 km, mai mult de jumătate dintre aceştia (52%) considerând că timpul de deplasare este lung sau mult prea lung, potrivit primei ediţii a studiului Working Habits and Commuting Patterns, realizat de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

În cazul angajaţilor care lucrează în Pipera, Băneasa sau Piaţa Presei-Expoziţiei, timpul de deplasare de acasă la job depăşeşte 50 de minute. 

Având în vedere distanţa medie, viteza de deplasare la orele de vârf este de circa 14 kilometri pe oră, în studiu fiind cuprinşi atât angajaţii care folosesc maşina personală sau de serviciu, cât şi cei care folosesc transportul în comun sau mijloace alternative de deplasare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO