O nouă fabrică în România: Un grup danez investeşte 50 mil. euro într-o fabrică de vată minerală bazaltică şi creează 450 de locuri de muncă

26 nov 2017 Autor: Cristina Bellu

Grupul Rockwool, cu afaceri totale de peste 2,2 mld. euro, investeşte 50 de milioane de euro ȋntr-o fabrică de vată minerală bazaltică ce va crea 150 de locuri de muncă direct şi alte 300 în mod indirect, pentru servicii şi logistică.

Este prima investiţie în producţie pe care Grupul o realizează în România şi una dintre cele mai mari în producţia de materiale de construcţii.

Unitatea va fi amplasată pe un teren de aproximativ 30 de hectare în comuna Ariceştii Rahtivani, în apropiere de Ploieşti (jud. Prahova), producţia de vată minerală bazaltică fiind estimată să înceapă în 2019.

Investiţia ne va permite să sprijinim mai bine eforturile României de a creşte siguranţa împotriva incendiilor şi eficienţa energetică în clădirile din ţară.”, spune Gilles Maria, Senior Vice President, Rockwool Group.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, grup
, investitie
, romania
, creare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide