Constructii & Imobiliare

Olguţa Vasilescu anunţă că Guvernul va demara procedurile pentru coridorul Craiova-Piteşti

Olguţa Vasilescu anunţă că Guvernul va demara...

Autor: Ana Petrescu

09.04.2019, 14:38 254

Olguţa Vasilescu a anunţat, marţi pe Facebook, că Guvernul va adopta miercuri o hotărâre pentru declanşarea procedurilor de expropriere a terenurilor şi imobilelor pe drumul expres Craiova-Piteşti şi o alta pentru demararea procedurii de achiziţie publică pentru centura de sud a Craiovei.

„Guvernul României adoptă mâine (miercuri - n.r.) Hotărârea prin care se declanşează procedurile de expropriere a terenurilor şi imobilelor de pe coridorul drumului expres Craiova-Piteşti, tronsonul 2, aflate pe raza localităţilor Bîrza, Piatra-Olt, Slătioara şi Valea Mare, din judeţul Olt”, a scris Olguţa Vasilescu, consilierul onorific al premierului pe probleme de infrastructură, marţi pe Facebook.

„Tot mâine (miercuri - n.r.) Guvernul adoptă şi hotărârea prin care se stabilesc indicatorii tehnico-economici pentru demararea procedurii de achiziţie publică în vederea realizării centurii de sud a Craiovei, care va face legătura între DN56 Craiova – Calafat, DN55 Craiova – Bechet şi DN6 Craiova-Bucureşti. Ne ţinem de promisiuni!”, a completat deputatul PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO