Constructii & Imobiliare

One United a început pregătirile pentru construirea One Herăstrău Towers din zona Aviaţiei din Bucureşti: Ansamblul are 139 de apartamente dintre care doar 39 mai sunt disponibile

One United a început pregătirile pentru construirea One...

Autor: Dragoş Dinu

15.05.2019, 15:47 1445

Dezvoltatorul One United Properties, controlat de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, anunţă pregătirile pentru construcţia One Herăstrău Towers din Capitală, un ansamblu de birouri cu o zonă rezidenţială şi una comercială.

Compania a primit la finalul anului trecut autorizaţia de construire şi, potrivit constructorului, clădirea va fi finalizată în 24 de luni.

One Herăstrău Towers va fi format din 3 zone: baza clădirii, cu funcţiuni comerciale şi birouri de 5.055 mp, şi cele două turnuri destinate celor 139 de unităţi locative, plus două niveluri de parcare. „One Herăstrău Towers a fost gândit ca poarta de intrare în oraş, cele două turnuri celebrând vederile panoramice către lacul Herăstrău şi către zona de Nord a oraşului. Corpurile au o volumetrie deliberat omogenă, cu elemente care accentuează verticala şi care diminuează masivitatea. Volumul superior aferent fiecărui turn subliniază deschiderea panoramică prin pereţi cortină, luminatoare şi terase generoase, funcţionând ca nişte faruri urbane”, spune Marius Călin, arhitectul şef de la X Architecture & Engineering.   

Zona rezidenţială a asamblului va conţine 139 de apartamente, dintre care, în acest moment doar 39 mai sunt disponibile.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO