Constructii & Imobiliare

Openville Timişoara, proiectul lui Iulian Dascălu, atrage un nou chiriaş pe o suprafaţă de 3.500 mp

Openville Timişoara, proiectul lui Iulian Dascălu,...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.05.2016, 12:40 2172

Grupul Iulius, condus de omul de afaceri Iulian Dascălu, a semnat un contract cu furnizorul global de soluţii de plăţi ACI Worldwide, pentru închirierea a aproximativ 3.500 de metri pătraţi în primul imobil office din ansamblul multifuncţional Openville Timişoara.

Spaţiul închiriat de ACI Worldwide în clădirea United Business Center 2 (UBC 2) este destinat extinderii Centrului Est-European de Dezvoltare din Timişoara şi va fi inaugurat în primăvara lui 2017.

ACI Worldwide îşi desfăşoară activitatea în Timişoara de 10 ani. Compania are, în prezent, peste 200 de specialişti, care lucrează în cercetare şi dezvoltare, management de proiecte, respectiv servicii şi asistenţă pentru întregul portofoliu de Plăţi Universale al companiei ACI.

UBC 2 este primul din cele şapte imobile office ale ansamblului Openville, dezvoltat în proximitatea Iulius Mall Timişoara. Clădirea va avea 11 etaje şi o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp.

Openville reprezintă o investiţie în valoare de peste 220 milioane de euro, fiind al doilea ansamblu de tip mixed-use din portofoliul grupului IULIUS, după Palas Iaşi. Construcţia a început în septembrie 2015, cu lucrările la clădirea office UBC 2. Printre chiriaşii imobilului, care va fi funcţional în această toamnă, se mai numără Ness Software Engineering Services, Autoliv şi policlinica Regina Maria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO