Constructii & Imobiliare

Ovidiu Şandor demarează lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului imobiliar ISHO Offices din Timişoara

Ovidiu Şandor demarează lucrările la cea de-a doua...

Autor: Cristina Bellu

26.03.2018, 12:10 724

Dezoltatorul imobiliar Mulberry Development, controlat de antreprenorul Ovidiu Şandor, va începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul ansamblului imobiliar mixt ISHO din Timişoara, etapă care urmează să fie finalizată în primăvara anului viitor, potrivit planurilor anunţate de companie.

“Interesul pentru proiectul nostru este peste aşteptări, de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus iniţial.”, explică Ovidiu Şandor, CEO Mulberry Development, care apreciază că cererea ridicată de birouri şi de apartamente a dus la urgentarea proiectului, astfel că toate clădirile planificate urmează să fie finalizate în 2020.

ISHO Offices va avea o suprafaţă închiriabilă de 50.000 metri pătraţi şi va fi contruit în trei etape. Acesta face parte din proiectul multifuncţional ISHO, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timişoarei.  

La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafeţe de peste 6.000 metri pătraţi pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spaţiului, cât şi predictibilitate în ceea ce priveşte nevoia de extindere ulterioară.

Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare şi aproape un hectar de spaţii verzi.

Mulberry Development, compania fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor, este cunoscută pentru realizarea proiectelor City Business Centre, Timişoara şi The Office, Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO