Constructii & Imobiliare

Raluca Stanislav, care a dezvoltat şi implementat strategia de investiţii a Skanska în România, se alătură companiei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox din poziţia de Head of Business Development

Raluca Stanislav, care a dezvoltat şi implementat...

Autor: Cristina Bellu

12.12.2023, 10:38 194

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a recrutat-o pe Raluca Stanislav în poziţia de Head of Business Development, rol din care va coordona dezvoltarea relaţiilor cu clienţii strategici, cu focus pe identificarea şi materializarea de noi oportunităţi de piaţă.

Având o experienţă de peste 20 ani în domeniul imobiliar şi cel al costrucţiilor în România şi Europa Centrală, Raluca Stanislav a condus în ultimii zece ani diverse divizii din cadrul companiei suedeze Skanska, unul dintre liderii industriei la nivel global, cea mai recentă poziţie în cadrul companiei fiind de Head of Construction Innovations CEE Skanska Central Europe (Poland, Hungary, Czech, Romania).

Raluca Stanislav a dezvoltat şi implementat strategia de investiţii a Skanska Property şi Skanska Construction în România, iar din poziţia regională a coordonat crearea si implementarea strategiei de inovaţie, oferind consultanţă simultan pentru toate proiectele dezvoltate de Skanska în Europa Centrală, spun oficialii de la Cushman & Wakefield Echinox.

„Mă bucur să mă alătur echipei Cushman & Wakefield Echinox care a înregistrat o creştere spectaculoasă în ultimii ani.”, spune Raluca Stanislav, Head of Business Development Cushman & Wakefield Echinox.

Piaţa imobiliară românească trece printr-o serie de transformări, determinate de mai mulţi factori, inclusiv modul de muncă hybrid sau adaptarea portofoliilor de proprietăţi la standardele de mediu şi ESG. În acest context, serviciile profesionale oferite proprietarilor, dar şi chiriaşilor, devin o componentă din ce în ce mai importantă, generând oportunităţi importante de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO