Reynaers România deschide anul viitor un nou showroom în Bucuresti şi mizează pe afaceri in crestere cu 10%

19 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Reynaers România, subsidiara locală a producătorului european de soluţii de aluminiu pentru construcţii cu acelaşi nume, va încheia anul 2017 cu afaceri de circa 7 milioane euro, planurile pentru anul viitor incluzând deschiderea unui nou showroom în centrul Bucureştiului şi majorarea cu 10% a încasărilor.

Compania a înregistrat în primul semestru afaceri de 3,5 milioane euro, evoluţia businessului fiind susţinută şi atât de implicarea în unele dintre cele mai mari proiecte locale, cât şi de creşterea proiectelor pentru export.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
romania
, deschidere
, anul viitor
, afaceri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide