Eveniment

100 de mesaje pentru România: Robert Popescu, CEO A&D Pharma: Îi urez ţării noastre să rămână unită şi să se poată bucura cât mai bine de beneficiile şi imaginea care pot fi atinse doar prin valorificarea inteligentă şi responsabilă a numeroaselor resurse pe care le are

100 de mesaje pentru România: Robert Popescu, CEO A&D...
01.12.2018, 00:02 858
În an de Centenar, îi urez ţării noastre să rămână unită şi să se poată bucura cât mai bine de beneficiile şi imaginea care pot fi atinse doar prin valorificarea inteligentă şi responsabilă a numeroaselor resurse pe care le are.
 
De asemenea, îi doresc să aibă parte de o nouă generaţie de conducători care să o aducă cât mai curând la gradul de dezvoltare şi civilizaţie pe care îl merită poporul său de oameni cinstiţi şi muncitori, precum şi la locul şi respectul pe care îl merită în comunitatea internaţională.
 
Vă urez tuturor să reuşim să oferim copiilor noştri şi tuturor generaţiilor următoare un loc unde să trăim frumos, într-o ţară de care să avem toate motivele să fim mândri!
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO