Eveniment

Accor anuntă primul proiect nou din România, cu inaugurare în 2025: Primul hotel sub brandul Handwritten, la un an de la lansarea acestei mărci de grupul francez

Accor anuntă primul proiect nou din România, cu...

Autor: Miruna Diaconu

22.01.2024, 15:19 280

​Capitala va avea primul hotel sub brandul Handwritten, o marcă lansată în urmă cu un an de către Accor. Grupul hotelier internaţional a încheiat un partenariat cu compania locală Tecadra Hotels pentru transformarea actualului hotel sub acelaşi nume din Bucureşti într-o unitate sub numele Handwritten.

Actualul hotel are 50 de camere care vor trece printr-un amplu proces de renovare, urmând ca dezvoltatorul să investească într-o aripă suplimentară ce va fi adăugată proprietăţii. Capacitatea totală a hotelului va fi de 100 de camere. Hotelul este amplasat în zona de nord a Capitalei, în Pipera.

„Să deschidem o primă proprietate Handwritten în Bucureşti este o mare realizare pentru Accor, deoarece ne consolidează obiectivul de a remodela peisajul ospitalităţii în capitala României. Călătorii de afaceri şi de leisure de astăzi caută experienţe unice şi autentice. De aceea, venim în sprijinul proprietarilor de hoteluri independente şi de tip boutique şi îi ajutăm cu bucurie să proiecteze proprietăţi personalizate, să creeze pentru acestea identităţi distinctive şi să le conecteze cu publicul internaţional vast al Accor, pentru a le spori vizibilitatea şi a le creşte veniturile,” spune Cătălina Toma, Development Director of Accor Premium, Midscale & Economy Brands.

Handwritten Collection este un brand de colecţie de tip midscale al Accor lansat în urmă cu un an. Grupul internaţional şi-a propus ca acest brand să vizeze în special hoteluri de dimensiuni mici şi medii. De la lansarea brandului, au fost deschise 12 hoteluri Handwritten Collection la nivel internaţional, iar alte 25 de hoteluri sunt în curs de deschidere.

Tecadra Hotels este administrată de familia Cobâlaş, care activează în domeniul construcţiilor şi are mai multe proiecte imobiliare în Bucureşti.

„Acest parteneriat ne oferă, ca investitori locali, acces la know-how-ul lor, la cele mai recente tendinţe din industrie, la canalele de marketing şi distribuţie şi la oportunitatea de a remodela proprietatea noastră sub unul dintre cele mai noi, mai prestigioase şi mai autentice branduri Accor - Handwritten Collection. Să conferim hotelului nostru, Tecadra Bucharest Hotel Handwritten Collection, un spirit nou, se aliniază cu misiunea noastră de a rămâne un punct de referinţă pentru călătorii de afaceri şi de leisure care caută o destinaţie premium în nordul Bucureştiului”, spune Tudor Cobâlaş, reprezentant al Tecadra Hotels.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO