Eveniment

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 76 de ani

Actorul Jessie Lawrence Ferguson a murit la vârsta de 76...

Autor: Ana Obretin, Mediafax

28.04.2019, 09:53 1468

Actorul Jessie Lawrence Ferguson, cunoscut pentru rolul din filmul "Boyz n the Hood", de John Singleton, a murit la vârsta de 76 de ani, în locuinţa sa din Palmdale, statul american California, potrivit tmz.com.

Jace Ferguson, fiul actorului, a confirmat decesul pentru platforma de ştiri mondene. Acesta a mai spus că tatăl său a fost descoperit decedat în noaptea de vineri spre sâmbătă, lângă patul acestuia, televizorul fiind deschis. Actorul nu fusese bolnav, motiv pentru care decesul a venit ca un şoc pentru apropiaţi.

Surse din poliţie au spus că actorul a murit din cauze naturale.

Primul rol major al lui Jessie Lawrence Ferguson a fost în lungmetrajul "Starsky and Hutch" din 1979. A mai jucat în filme precum "The Chosen One", "The Presidio" şi "Prince of Darkness".

De cealaltă parte, regizorul filmului "Boyz n the Hood", John Singleton, este în comă, internat la Spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles, după un accident vascular cerebral masiv.

Vedeţi imagini şi ştirea pe larg aici 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO