Eveniment

Administraţia Donald Trump avertizează că va sancţiona din nou Turcia, în cazul în care nu opreşte intervenţia militară din nord-estul Siriei

Administraţia Donald Trump avertizează că va...

Autor: Mihai Draghici, Mediafax

17.10.2019, 18:40 82

Administraţia Donald Trump va introduce noi sancţiuni împotriva Turciei, în cazul în care nu opreşte intervenţia militară din nord-estul Siriei, a declarat joi Larry Kudlow, consilierul pentru Afaceri Economice al preşedintelui Donald Trump.

"Vom utiliza sancţiunile şi am putea introduce sancţiuni suplimentare pentru a face Turcia să se conformeze", a declarat Larry Kudlow pentru CNBC.

Preşedintele SUA, Donald Trump, a fost criticat dur de politicieni americani, dar şi la nivel internaţional deoarece a retras trupe americane din nordul Siriei pentru a permite Turciei să lanseze o operaţiune militară împotriva grupurilor insurgente kurde care erau aliate cu Washingtonul. Ulterior, Administraţia Donald Trump a somat Turcia să înceteze ofensiva militară din Siria. Liderul de la Casa Albă a atras atenţia că poate "distruge" economia Turciei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO