Eveniment

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitală

Aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, pe sensul spre Capitală

Autor: Laura Buciu, Mediafax

07.07.2019, 18:03 103

Valorile de trafic sunt crescute, duminică, pe Autostrada Soarelui, sensul spre Bucureşti, pe unele porţiuni fiind formate coloane. Poliţiştii le recomandă şoferilor să folosească luminile de avarie când încetinesc, pentru a atenţiona conducătorii auto care vin din spate.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, pe sensul către Capitală valorile de trafic sunt crescute.

Poliţiştii arată că între kilometrii 212 (Constanţa) şi 160 (Cernavodă), traficul este intens, iar pe anumite tronsoane se circulă în coloană.

„Pentru prevenirea producerii unor accidente de circulaţie, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să folosească luminile de întâlnire şi să nu se angajeze în depăşiri riscante. De asemenea, îi sfătuim pe cei care încheie coloane de autovehicule care încetinesc sau opresc brusc să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii care se apropie din spate să reducă din timp viteza”, au transmis poliţiştii.

AFACERI DE LA ZERO