Eveniment

Al treilea deces în regiunea Lombardia din Italia, din cauza coronavirusului

Al treilea deces în regiunea Lombardia din Italia, din...

Autor: Ana Petrescu

23.02.2020, 19:11 1028

O a treia persoană infectată cu noul coronavirus a murit, a anunţat Giulio Gallera, consilierul regional din Lombardia, potrivit Sky News.

Consilierul regional din Lombardia le-a spus reporterilor că victima este o femeie în vârstă din oraşul Crema, la est de Milano, care suferea totodată de cancer. Alte două persoane vârstnice din nordul Italiei au murit în decursul a 48 de ore.

Cel puţin 132 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus a anunţat, şeful Agenţiei de Protecţie Civilă, Angelo Borreli, într-o conferinţă de presă duminică, a anunţat CNN. Autorităţile italiene fac eforturi să găsească pacientul zero.

Măsuri strice au fost luate în acest week-end, inclusiv punerea în carantină a 11 localită, după ce au fost confirmate mai multe cazuri în regiunile Lombardia şi Veneto.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, până la acest moment, misiunea diplomatică şi oficiile consulare române din Italia nu au fost notificate de către autorităţi cu privire la vreun caz confirmat de infecţie cu noul coronavirus printre cetăţenii români.

În Lombardia sunt peste 176.000 de români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO