Eveniment

Alexandru Reff, Deloitte România: Prin programul Deloitte Private aducem bune practici şi expertiză generată la nivel global, pentru mediul antreprenorial din România

Alexandru Reff, Deloitte România: Prin programul...

Autor: Răzvan Botea

17.11.2022, 20:34 117

Programul Deloitte Private aduce bune practici şi expertiză generată la nivel global, pentru mediul antreprenorial din România, a spus Alexandru Reff, country managing partner la Deloitte România şi Moldova, la Gala Best Managed Companies Romania 2022, organizată de Deloitte România şi Banca Transilvania cu sprijinul media ZF.

„Ideea de impact ne preocupă şi pe noi, de a crea un impact distinctiv şi de durată. Îmi place să cred că facem asta ca piloni, ca unii dintre pilonii unei infrastructuri foarte importante pentru lumea afacerilor: o infrastructură de expertiză şi de încredere, de conectare. Inclusiv prin programul Deloitte Private încercăm să aducem aceste atribute, inclusiv bune practici şi expertiză generată la nivel global în sprijinul acestui segment extrem de dinamic al economiei româneşti”, a spus Alexandru Reff.

Deloitte România a prezentat, joi, companiile antreprenoriale româneşti care au câştigat certificarea Best Managed Companies România 2022. 21 de companii antreprenoriale din România, cu afaceri între 10 şi 75 mil. euro, au participat la programul Deloitte Best Managed Companies 2022 România, un program Deloitte Private, susţinut în România de BT.

Ce a mai spus Alexandru Reff la Gala Best Managed Companies România 2022:

Am reflectat la aniversarea a 30 de ani în România modul în care noi înşine creăm impact şi ce caracterizează parcursul nostru dincolo de cifrele cu care lucrăm şi care ne reprezintă şi am ajuns la concluziile că suntem oameni în serviciul altor oameni.

Am încercat să oferim companiilor antreprenoriale prilejul să reflecteze asupra unor dimensiuni cheie ale activităţii lor, după o metodologie dezvoltată de noi la nivel global. Sunt şi alte moduri în care încercăm să contribuim în sprijinul segmentului antreprenorial prin modul în care contribuim la eficientizarea proceselor, structurilor, a costurilor, în gestionarea riscurilor şi conformării, în procese de transformare M&A.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO