Eveniment

Andreea Păun, Griffes: Piaţa imobiliară a ajuns la maturitate, iar birourile se aleg după „suspensie şi motorizare“, nu după „marcă şi culoare“

REAL-ESTATE

Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes: În continuare companiile simt nevoia unui upgrade al spaţiului de lucru.

Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes: În continuare companiile simt nevoia unui upgrade al spaţiului de lucru.

Autor: Bogdan Alecu

28.11.2018, 19:45 1011

Griffes are în portofoliu spaţii care însumează peste 100.000 de metri pătraţi închiriabili, turnul de aproximativ 17.500 mp Unirii View, proiectul mixt Record Park din Cluj-Napoca şi ansamblul The Mark din zona Buzeşti.

Parametrii tehnici ai clădirilor şi „dotările“ proiectelor au început să conteze tot mai mult în ochii chiriaşilor, astfel încât facilităţile şi confortul asigurat pot duce la o închiriere mai rapidă. Mai mult, pentru prima dată în România se discută inclusiv de standarde WELL, standarde care reglementează practic confortul şi bunăstarea angajaţilor la locul de muncă.

„Clădirile care câştigă în procesul de selecţie sunt clădirile care oferă identitate chiriaşului şi carte de vizită pentru acesta, precum şi facilităţi. Este ca atunci când un cumpărător alege o maşină după suspensie şi motorizare, ci nu primează marca sau culoarea. S-a atins un moment de maturizare a consumatorului şi a pieţei, nu mai discutăm de metri pătraţi pe etaj, ci de cafeneaua de la parter, numărul de staţii de încărcare pentru maşinile electrice şi băncuţele din grădină“, a spus Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanţă imobiliară Griffes.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro