Eveniment

Antonescu l-a numit pe consilierul lui Băsescu la Consiliul Concurenţei

Antonescu l-a numit pe consilierul lui Băsescu la Consiliul Concurenţei

Autor: Mediafax

23.07.2012, 00:01 1367

Preşedintele interimar Crin Antonescu a declarat vineri că l-a întâlnit la Cotroceni pe consilierul prezidenţial Bujor Bogdan Teodoriu (foto), care şi-a exprimat dorinţa de a merge la Consiliul Concurenţei ca membru al boardului, precizând că acest lucru s-a şi întâmplat pentru că e un om "capabil şi decent".

"Cotroceniul e destul de pustiu. Am dat nişte cifre - peste 30% din totalul personalului e în concediu, iar la nivelul Cancelariei, peste 70%. Toţi consilierii au plecat. L-am întâlnit pe domnul Bujor Bogdan Teodoriu, un om pe care îl cunosc de foarte mulţi ani şi pe care îl apreciez pentru că e un om foarte capabil şi foarte decent. Dânsul a exprimat dorinţa de a merge la Consiliul Concurenţei, ceea ce în mod spectaculos am şi făcut, cu primul-ministru", a spus Antonescu.

El a admis că gestul de a-l numi pe un fost consilier prezidenţial al lui Băsescu într-un post important, la dorinţa acestuia, ar putea părea comic pentru unii. "Adică e un gest totuşi aproape comic pentru unii ca, intrând noi în Cotroceni, aşa răi şi ticăloşi cum suntem, să-l numim pe un fost consilier al domnului preşedinte Traian Băsescu într-un post foarte important unde omul îşi dorea să meargă, pentru că, repet, e un om foarte capabil, îl cunosc de 15 ani şi este un economist şi un intelectual de valoare." Bujor Bogdan Teodoriu a fost consilierul lui Băsescu pe probleme economice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO