• Leu / EUR4.7601
  • Leu / GBP5.4034
  • Leu / USD4.2755
Eveniment

Antreprenorul care a făcut metru de autostradă de la Suceava are un nou proiect. „Cu siguranţă, ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţi”

Antreprenorul care a făcut metru de autostradă de la Suceava are un nou proiect. „Cu siguranţă, ştiu ei mai bine cine sunt vinovaţi”

Autor: Mediafax

21 apr 2019 2078
Antreprenorul Ştefan Mandachi, devenit cunoscut după ce a construit primul metru de autostradă din Suceava şi a generat un fenomen naţional, are un nou proiect, de data aceasta artistic.
 

Mandachi vrea să facă un documentar despre morţii de pe şoselele din România.

 
"Impreuna cu echipa mea (prieteni, colaboratori, experti) lucram la un proiect nou.
 
Vom incepe pregatirile pentru un film documentar de lungmetraj care are ca teme:
 
- tragediile care se repeta in Romania de 30 ani din cauza accidentelor rutiere si a nesimtirii celor care au condus Romania
- zona de confort si nepasare a romanilor
- importanta unui pas mic de furnica pentru o tara intreaga
- reactivarea constiintei romanilor
- coruptia si politicul care contamineaza curajul oamenilor", anunţă pe Facebook Ştefan Mandachi.
 
El vrea să le ia interviuri oamenilor politicienilor, dar şi altor voci din societate, care fie l-au susţinut, fie l-au criticat.
 
"Va urma o perioada de interviuri inclusiv cu politicieni pentru a incerca sa depistam cine sunt vinovatii pentru moartea a 2.000 oameni anual (multi nevinovati) . Cu siguranta, stiu ei mai bine cine sunt vinovatii.
 
Asta nu inseamna ca imi voi incalca promisiunea ca nu voi face politica vreodata in aceasta viata.
 
Un film documentar inseamna DOCUMENTARE, de aceea este ilogic sa excludem din cercetare oameni politici", isi explica demersul Stefan Mandachi.
 
Acesta are de gand sa calatoreasca mult in Romania, incepand din iubita lui Bucovina si va duce mesajul sau la cat mai multi romani.
 
"Astept cat mai multe sugestii din partea voastra. Ma intereseaza marturia oamenilor care au pierdut oameni dragi in accidente rutiere sau si-au distrus vietile din cauza drumurilor dezastruoase.
 
Astept cu mare interes alte idei de la voi cu privire la oameni, victime, locatii, evenimente, intamplari, decese, nervi, situatii absurde, cu care sunt sigur ca va confruntati multi dintre voi.
 
Cititi mai multe pe www.mediafax.ro
Principalele valute BNR - miercuri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7601
Diferență: -0,0504
Ieri: 4.7625
Azi: 4.2755
Diferență: 0,2744
Ieri: 4.2638
Azi: 5.4034
Diferență: 0,0185
Ieri: 5.4024
Azi: 4.2363
Diferență: 0,3601
Ieri: 4.2211