Eveniment

ATENŢIE! Meteorologii au emis cod portocaliu de polei în Bucureşti

ATENŢIE! Meteorologii au emis cod portocaliu de polei...

Autor: Departamentul Social

26.01.2019, 00:21 448

Meteorologii au emis, vineri seară, cod portocaliu de polei pentru Capitală, valabil de la ora 21:00 şi până sâmbătă, la ora 3:00 dimineaţa.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis cod portocaliu de polei pentru Bucureşti, valabil vineri, de la ora 21:00, şi până sâmbătă, la ora 3:00 dimineaţa.

Potrivit meteorologilor, în acest interval vor fi depuneri semnificative de polei. Meterorologii au anunţat, în cursul zilei de vineri, ploi, polei, vânt, ceaţă şi temperaturi de minus 1 - 0 grade în Bucureşti, până duminică dimineaţă.

Începând de vineri seară până sâmbătă dimineaţă, în Capitală va ploua şi vor fi depuneri semnificative de polei, potrivit prognozei speciale, publicată de Administraţia Naţională de Meteorologie.

De asemenea, meteorologii au emis cod portocaliu de polei şi pentru mai multe judeţe prin ţară precum Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO