• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Eveniment

BREAKING NEWS. Vezi Aleph News pe cablu şi mobil. Şi te vezi!

31.08.2020, 18:30 1906

► Aleph News emite HD din 1 septembrie, ora 8:00 pe cablu, site-ul www.alephnews.ro, Instagram, Facebook şi YouTube.

►Pe cablu şi satelit, îl găseşti pe Vodafone, Telekom TV, Orange, INES si NextGen.

► Îl vezi şi te vezi pe televizor, laptop, tabletă şi mobil, unde va fi formatat 9:16, similar Instagramului.

 

În lumea Alephului, vezi totul în timp şi spaţiu şi eşti văzut de toţi, pentru că eşti important. Eşti smart. Pentru tine, există Aleph News, oamenii şi programele lor de informaţii şi entertainment.

Aleph News a fost conceput ca să îl vezi şi să te întâlneşti cu el oriunde eşti în lumea virtuală media şi social media. Fiind accesibil de pe o multitudine de platforme, Aleph News nu te întrerupe din activitate, ci devine parte a vieţii tale.

Pe televizor, reţelele disponibile pentru Aleph News sunt: Telekom TV, Orange, Vodafone, INES şi NextGen. Pe Telekom TV, este la poziţia nr. 251 în grila de programe, prima poziţie în categoria programelor de ştiri. Pe Vodafone, are poziţia nr. 407 în grilă. În judeţul Constanţa, Aleph News poate fi urmărit, în afara reţelelor de mai sus, şi în reţelele GMB Computers şi Intersat.

Poţi urmări Aleph News şi de la birou, în timp ce lucrezi, pe orice computer sau tabletă conectată, pe site-ul televiziunii: www.alephnews.ro .

Ziua ta e însă plină de deplasări iar Aleph News te urmăreşte oriunde mergi, chiar şi în natură! Pe telefonulmobil, Aleph News e formatat vertical 9:16, similar Instagramului: informaţiile video, grafice şi de text sunt organizate astfel încât micul ecran al smartphone-ului devine deodată mult mai mare!

Pentru creatorul său Adrian Sârbu, Aleph News e un proiect al secolului 21. El îşi va crea propria piaţă: consumatorii de informaţie şi entertainment de pe mobil, cei care au abandonat sau au fost abandonaţi de televiziunea tradiţională. Ei aşteaptă să retrăiască experienţa informaţiei fuzionate cu entertainment-ul, în noua eră a social media. Pentru ei, Aleph News va fi (ne)aşteptatul Breaking News.” 

Disponibilitatea Aleph News pe diverse tehnologii digitale te asigură că te însoţeşte oriunde, oricând.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - vineri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: