Eveniment

Business MAGAZIN. Cum a ajuns Florin Godean să fie unul dintre cei mai importanţi lideri din industria de recrutare din România

Florin Godean, country manager, Adecco România: Am decis să lucrez în această industrie deoarece mi-a plăcut mereu să îmi pun cunoştinţele şi competenţele în slujba dezvoltării oamenilor, iar domeniul recrutării mi-a oferit o mulţime de oportunităţi în acest sens. Doar gândul că poţi avea un impact benefic major în viaţa cuiva este un driver suficient de puternic să te convingă să continui pe acest drum.
30.10.2022, 11:00 225

„Doar gândul că poţi avea un impact benefic major în viaţa cuiva este un driver suficient de puternic să te convingă să continui pe acest drum”, spune Florin Godean despre motivaţia lui de a lucra în domeniul HR. Executivul este parte din echipa Adecco România de 18 ani şi se consideră un lider participativ, care este mereu deschis la contribuţia echipei în ceea ce priveşte activitatea de business. La finalul zilei însă, deciziile sunt în terenul său.

Florin Godean este country manager al companiei de recrutare Adecco România, unul dintre liderii pieţei de resurse umane din România. După 18 ani de activitate în companie, el spune că domeniul HR şi recrutare este o şcoală bună de business, una din care tinerii pot deprinde nişte abilităţi valoroase pentru viitorul lor.

„Am decis să lucrez în această industrie deoarece mi-a plăcut mereu să îmi pun cunoştinţele şi competenţele în slujba dezvoltării oamenilor, iar domeniul recrutării mi-a oferit o mulţime de oportunităţi în acest sens. Credem cu tărie în a face viitorul să funcţioneze pentru toată lumea şi facilităm zilnic peste 3,5 milioane de cariere pentru candidaţii noştri. Doar gândul că poţi avea un impact benefic major în viaţa cuiva este un driver suficient de puternic să te convingă să continui pe acest drum. Consider că domeniul HR şi recrutare este o şcoală bună de business, una din care tinerii pot deprinde nişte abilităţi valoroase pentru viitorul lor, printre care arta negocierii, customer service, lucrul în echipă, comunicare şi inteligenţă emoţională”, a detaliat el pentru Business MAGAZIN. Florin Godean este absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, licenţiat în economie. După absolvire s-a alăturat Infotin ca director general şi doi ani mai târziu s-a înscris la Serviciul Voluntar European din Helsinki, Finlanda.

S-a alăturat companiei Adecco România în 2004 ca director de vânzări şi marketing, iar în 2011, a preluat rolul de country manager al Adecco România. Între 2019 şi 2020, a preluat rolul de cluster manager, supraveghind atât Adecco România, cât şi Ungaria. „Ca student, am absolvit Universitatea de Vest din Timişoara, cu licenţă în economie, iar apoi am continuat cu un program de master la The International Institute for Management Development în Lausanne. Începutul meu profesional a pornit ca director general la Infotin, iar doi ani mai târziu, m-am înscris la Serviciul Voluntar European din Helsinki, Finlanda. În 2004, m-am alăturat echipei Adecco ca director de vânzări şi marketing”, spune executivul despre avansul carierei sale.

Citiţi articolul integral pe Business MAGAZIN

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Urmează ZF Bankers Summit'24