Eveniment

Business MAGAZIN. Nemţii de la REHAU continuă să parieze pe România. ”Am deschis un centru logistic de ferestre personalizate la 10 km de Sibiu, de unde sunt aprovizionaţi sute de antreprenori din România, Republica Moldova, Grecia şi Bulgaria”

Autor: Liviu Popescu

25.11.2023, 15:58 139

La poalele reci ale Măgurii Cisnădiei, la doar 10 kilometri de Sibiu, nemţii de la Rehau Window Solutions au deschis un centru logistic de unde sunt aprovizionaţi sute de antreprenori din România, Republica Moldova, Grecia şi Bulgaria.

Aduse de la mii de kilometri distanţă, profiluri de ferestre şi uşi „Made in Germany” ale nemţilor de la Rehau Window Solutions sunt personalizate la Cisnădie, judeţul Sibiu, în funcţie de cerinţele clienţilor din România, Republica Moldova, Grecia sau Bulgaria.

Aici, la poalele Măgurii Cisnădiei, într-un centru logistic cu o suprafaţă de echivalentul a şapte terenuri de fotbal şi care a fost inaugurat la jumătatea lunii octombrie în urma unei investiţii de 10 mil. euro, profile de ferestre beneficiază de spaţii de depozitare moderne şi de o linie de înfoliere. Din Cisnădie, ferestrele reinventate pleacă în toată România şi în estul Europei. „Deschiderea acestui centru logistic este un angajament clar faţă de dezvoltarea pieţei. Urmăm o strategie globală prin care dorim să fim foarte aproape de clienţi, sprijinind dezvoltarea individuală a ţărilor şi, bineînţeles, a economiei şi a afacerilor clienţilor noştri”, spune Carsten Heuer, CEO al Rehau Window Solutions, prezent la inaugurarea acestui centru. 63 de noi locuri de muncă a creat în Cisnădie investiţia germanilor într-un centru logistic care are o suprafaţă de 52.900 de metri care include un depozit şi o linie de înfoliere. Rehau Window Solutions spune că România este pusă astfel pe harta fabricilor companiei.

Citiţi AICI articolul integral pe BMAG.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO