Eveniment

Care sunt cele mai frumoase aeroporturi din lume - GALERIE FOTO

Aeroportul Saint Exupery, din Lyon, Franţa: Cunoscut anterior sub numele de Aeroportul Satolas din Lyon, acest aeroport are un design extem de interesant şi din exterior se aseamănă cu o pasăre în zbor. Aeroportul a fost proiectat de arhitectul Santiagi Calatrava.

Care sunt cele mai frumoase

Autor: Ana Raduta

19.11.2011, 19:51 2978

Nimănui nu-i place să-şi piardă vremea stând şi aşteptând zboruri care au fost decalate, cautând bagaje sau plimbându-se de la un terminal la altul. Sunt însă şi aeroporturi atât de frumoase, încât s-ar putea transforma în orice moment în obiective turistice.

Atunci când cineva ajunge pentru pentru prima oară într-o ţară străină, aeroportul pe care aterizează este cel care creează prima impresie despre locul respectiv, informează Business Magazin.

Cu cât este mai curat, mai modern şi mai bine organizat, cu atât mai bine.

Sunt ţări care ţin la aceste prime impresii şi care şi-au construit aeroporturi care să exprime exact cât de mult s-au dezvoltat. Iată care sunt cele mai frumoase aeroporturi din lume:

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO