Eveniment

„Ai carte, ai parte“. Antreprenori români: În urma programelor educaţionale de tip MBA sau EMBA rezultatele companiei au crescut cu cel puţin 15%. „Atunci când urmezi un program de educare antreprenorială eşti mai bine pregătit în lupta cu corporaţiile, multinaţionalele“

„Ai carte, ai parte“. Antreprenori români: În urma...

Autor: Alexandra Cepăreanu

09.12.2019, 17:00 152
Antreprenori români care au urmat cursuri de pregătire educa­ţională în domeniul antrepreno­riatului spun că în urma acestora rezultatele companiilor pe care le conduc au înregistrat creşteri de cel puţin 15%.

„Sincer să fiu, mi-am scos investiţia în cursul EMBA (Executive MBA) în şase luni. Am făcut o schimbare în organigrama firmei învăţată la cursul de marketing, am responsabilizat mai bine managerii astfel încât rezultatele companiei au crescut cu cel puţin 15%“, a spus pentru ZF Marius Ciuperca, fondator al companiei Setrio, o firmă de IT care activează în domeniul sănătăţii.

El spune că persoanele care urmează programe de educare antreprenorială sunt mai pregătite să concureze cu firmele străine, multinaţionale, corporaţii, având în vedere că aceste programe au fost dezvoltate de jucătorii consacraţi pentru a-şi pregăti angajaţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO