Eveniment

Cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile tradiţional în Bucovina sau la SPA pe Valea Prahovei

Cât te costă să-ţi petreci Sărbătorile tradiţional...

Autor: Corina VÂRLAN

06.12.2014, 16:07 804
Bucate tradiţionale, pomana porcului, plimbări cu sania trasă de cai şi muzica live. Aşa sunt aşteptaţi românii care vor să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la pensiune. Oferte numeroase există şi pentru cei care vor să aibă parte de lux de Crăciun şi de Revelion. Hotelierii le promit cine festive cu specific vânătoresc, acces la SPA şi concerte. Află cât trebuie să plăteşti pentru a-ţi petrece sărbătorile la pensiune, la ţară, sau în lux la un hotel de pe Valea Prahovei.
 
Sărbătorile au venit cu o avalanşă de oferte din partea proprietarilor de pensiuni şi a hotelierilor. La pensiuni li se promite oaspeţilor o atmosferă liniştită, cu datini, colinde şi bucate tradiţionale pentru masa de Crăciun şi de Revelion, în timp ce la hotel turiştii sunt aşteptaţi cu servicii de lux, acces la centre SPA şi cine festive cu preprarate de primă clasă.

Cele mai populare destinaţii pentru românii care vor să petreacă sărbătorile de iarnă alături de familie, la ţară, sunt pensiunile din Bucovina, zona Bran-Moeciu şi din Mărginimea Sibiului. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO