Eveniment

Cătălin Chelu, presupusul mituitor al lui Fătuloiu, controversat om de afaceri gălăţean

19.11.2010, 18:58 55

Cătălin Chelu este proprietarul celui mai mare portofoliu decompanii listate la Bursa de la Bucureşti, cu 14 companii la careeste acţionar direct sau prin intermediul unor firme interpuse,fiind totodată un personaj controversat, presa acuzându-l, întrealtele, că a devalizat Rotes SA, scrie Mediafax.

Potrivit "Topului Forbes 500 miliardari", Cătălin Chelu (44 ani)are o avere estimată la 17 milioane de euro (locul 312 pe România)şi este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe bursaromânească de acţiuni.

Cătălin Chelu a fost prezentat în presă ca fiind un apropiat alomului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi că ar fi fost folosit deacesta ca interpus în diferite achiziţii.

Ziarului Financiar estimează valoarea medie a companiiloromului de afaceri gălăţean Cătălin Chelu la circa zece milioane delei, fiind vorba despre producători mici din industria decomponente auto, componente electrice sau din sectorulalimentar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO