Eveniment

Ce salariu câştigă Cristina Neagu, cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European

Ce salariu câştigă Cristina Neagu, cea mai bună...

Autor: Departamentul Sport

26.02.2019, 08:54 341

Primarul Bucureştiului, Gabriela Firea, a răspuns la solicitarea impresarului Cristinei Neagu, cu privire la o mărire de salariu a celei mai bune marcatoare din istoria Campionatului European.

Aceasta a spus că primăria Capitalei nu poate oferi mai mult faţă de salariul pe care Neagu îl are în prezent, aproximativ 17.500 de euro: ”Au fost mai multe discuţii în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta.

Cu tot respectul pentru performanţa ei şi pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menţine salariul de până acum”, a declarat Firea la Digi Sport.

Cristina Neagu este legitimată din 2017 la CSM Bucureşti, iar în cariera sa a mai trecut pe la HC Activ Ploieşti, Rulmentul Braşov, Oltchim Râmnicu Vâlcea şi ZRK Bucudnost.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO