Eveniment

Ce spune preşedintele despre criza politică a momentului: Nu este absolut deloc îngrijorătoare. Guvernul merge mai departe

Ce spune preşedintele despre criza politică a momentului: Nu este absolut deloc îngrijorătoare. Guvernul merge mai departe

Autor: Gabriel Pecheanu

09.09.2021, 13:43 79

Criza guvernamentală nu este „absolut deloc îngrijorătoare”, pentru România are un guvern care merge mai departe, a declarat, joi, preşedintele României, Klaus Iohannis, aflat într-o vizită în Elveţia.

„Chestiunea guvernamentală nu este absolut deloc îngrijorătoare. Avem un guvern care merge mai departe. (...) Din acest punct de vedere, nicio îngrijorare”, spune Klaus Iohannis.

Moţiunea de cenzură iniţiată de USR PLUS şi AUR va fi citită joi, de la ora 16.00, în Parlament.

Senatorii şi deputaţii vor dezbate şi vota moţiunea de cenzură după decizia CCR la sesizarea Executivului privind existenţa unui conflict juridic de natură constituţională, potrivit unei decizii BPR luate joi dimineaţă.

Liderul PNL, Ludovic Orban, afirma că decizia amânării dezbaterii şi votării moiunii de cenzură contravine prevederilor constituţionale şi regulamentare.

PSD şi PNL au decis siluirea Constituţiei, pentru acesta fiind un abuz fără precedent al unor politicieni care îl vor pe Florin Cîţu premier până la Congresul PNL din 25 septembrie, a reacţionat purtătorul de cuvânt al USR PLUS, Ionuţ Moşteanu.

 
AFACERI DE LA ZERO