Eveniment

Circulaţia pe DN1, parţial blocată între Prahova şi Braşov din cauza ninsorilor

Autor: Mediafax

09.10.2011, 12:23 331

Circulaţia rutieră pe DN 1 A, care face legătura între Ploieşti şi Braşov, este parţial blocată, duminică dimineaţă, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, după ce în zonă a nins, iar mai multe TIR-uri neechipate de iarnă nu au mai putut înainta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, sensul de mers Ploieşti - Braşov al DN 1 A este blocat în localitatea prahoveană Cheia, la graniţa dintre judeţele Prahova şi Braşov, după ce în zonă a nins, iar pe carosabil s-a aşternut un strat de zăpadă de aproximativ cinci centimetri. Astfel, mai multe camioane neechipate de iarnă au rămas blocate pe carosabil, nemaiputând înainta.

Pe sensul de mers Braşov - Ploieşti se circulă normal.

În zonă se intervine cu material antiderapant.

DN 1 A face legătura între Ploieşti şi Braşov pe ruta Vălenii de Munte - Cheia - Săcele şi este traversat în special de autovehicule de mare tonaj, care nu au acces pe DN 1, în week-end şi în cursul săptămânii pe timp de zi, între orele 6.00 şi 22.00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO