Eveniment

Citiţi în revista Business Magazin. Ce avere au de fapt miliardarii României: Ion Ţiriac, peste 4 mld. euro, fraţii Pavăl de la Dedeman, 2,5 mld. euro şi Daniel Dines de la UiPath, 1,2 mld. euro

Citiţi în revista Business Magazin. Ce avere au de fapt...

Autor: Alex Ciutacu

26.09.2019, 21:56 5690

Ion Ţiriac, campionul en-titre în topul celor mai bogaţi români, a ajuns la o avere de peste 4 miliarde de euro, însă de această dată nu mai este singur în topul miliardarilor, în contextul în care fraţii Pavăl din Bacău, fondatorii businessului Dedeman, şi Daniel Dines, fondatorul noii senzaţii de tehnologie la nivel mondial UiPath, şi-au pus ideile şi capitalul la treabă pentru a ocupa acum un loc la masa miliardarilor români, potrivit celui mai recent număr al revistei Business Magazin.

Topul a fost în urma unor estimări bazate pe datele publice, pe informaţiile din piaţă şi pe rapoartele publicate la Bursa de Valori de la Bucureşti. 

La o primă privire, portofoliul lui Ion Ţiriac este cel mai diversificat, cuprinzând participaţii în mai multe companii, terenuri,  Turneul de la Madrid, dar şi un volum semnificativ de investiţii externe. În acelaşi timp, fraţii din Bacău care au fondat Dedeman îşi reinvestesc profiturile în bursă şi în imobiliare având şansa de a deveni chiar un jucător semnificativ la nivel de ţară. Totodată, fondatorul UiPath, Daniel Dines, care deţine 20% din compania pe care o construieşte, se întâlneşte cu investitori din ce în ce mai mari, care atribuie din ce în ce mai multă valoare companiei sale.

Citiţi în revista Business Magazin ce avere au, de fapt, miliardarii României

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO