Eveniment

Claudio Cisullo, One United: Planul este de a creşte pe dezvoltări de proiecte mixte care să includă office, rezidenţial şi zone de retail. One United a realizat deja multe proiecte care au schimbat faţa Bucureştiului. Eu deţin apartamente şi în Dubai spre exemplu, iar ce văd la One Floreasca este peste Dubai

Claudio Cisullo, One United:  Planul este de a creşte pe dezvoltări de proiecte mixte care să includă office, rezidenţial şi zone de retail. One United a realizat deja multe proiecte care au schimbat faţa Bucureştiului. Eu deţin apartamente şi în Dubai spre exemplu, iar ce văd la One Floreasca este peste Dubai

Claudio Cisullo preşedintele Consiliului de Administraţie al One United Properties: Planul este de a creşte pe dezvoltări de proiecte mixte care să includă office, rezidenţial şi zone de retail. Vorbim de un concept urban care vizează creşterea calităţii vieţii şi regenerarea urbană. One United a realizat deja multe proiecte care au schimbat faţa Bucureştiului. Eu deţin apartamente şi în Dubai spre exemplu, iar ce văd la One Floreasca este peste Dubai.

Autor: Bogdan Alecu

12.10.2021, 19:30 450

♦ Elveţianul Claudio Cisullo, acţionar şi membru al Consiliului de Administraţie al One United Properties din 2020, a devenit în primăvara acestui an al treilea cel mai mare acţionar al companiei, alături de Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu, cei doi fondatori ai One United Properties, care deţin în prezent 70% din acţiunile companiei şi sunt singurii membri executivi ai Consiliului de Administraţie.

Bucureştiul prezintă în continuare potenţial mare de dezvoltare având în vedere că încă sunt terenuri dis­ponibile în zonele centrale în timp ce în alte zone încă sunt foste platforme industriale care încă nu au fost transformate în proiecte imobiliare.

„Avantajul în Bucureşti este că încă poţi construi în locaţii foarte bune. Încă 15 de ani cel mult se va mai putea acest lucru. Sunt mulţi cei care vor să ne vândă terenuri, iar noi acum analizăm oportunităţile şi analizăm şi alte zone din România care să se potrivească cu strategia noastră. Potenţialul din Bucureşti este unul ridicat, iar ţelul nostru este acela de a schimba acest oraş“, a spus Claudio Cisullo preşedintele Consiliului de Administraţie al One United Properties, cel mai activ dezvoltator de pe piaţa locală.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO