Eveniment

Compania aeriană HiSky anunţă: Zboruri către New York pentru pasagerii din Cluj şi Chişinău

Compania aeriană HiSky anunţă: Zboruri către New York...

Autor: Andreea Tobias

05.01.2024, 11:47 137

Pasagerii din Cluj şi Chişinău vor putea ajunge în Statele Unite ale Americii cu o oprire la Bucureşti.

Compania aeriană HiSky anunţă că a introdus în sistemul de rezervări posibilitatea de achiziţie directă a zborurilor către New York, cu plecare de pe aeroporturile din Cluj şi din capitala Republicii Moldova.

Durata conexiunii este de o oră şi 10 minute, timpul estimat pentru a ajunge la poarta de îmbarcare pentru zborul programat Bucureşti, Henri Coandă – JFK, New York.

În fiecare zi de luni, miercuri, vineri şi sâmbătă, pasagerii din vestul ţării şi din Republica Moldova se pot îmbarca de pe aeroportul de plecare la ora 6.30 şi vor ateriza la New York la ora locală 11.35, cu o durată totală a călătoriei de 12 ore.

Pasagerii vor face o singură rezervare pentru călătorie, astfel încât asigurarea legăturii până la destinaţia finală şi transferul bagajelor de cală rămân în responsabilitatea companiei.

Pentru un zbor din Cluj Napoca către New York, preţurile pornesc de la 379 euro/segmentul de zbor, iar pentru aceeaşi destinaţie, pasagerii care pleacă din Chişinău vor plăti un tarif începând cu 375 euro.

Primul zbor către New York este programat să aibă loc pe 7 iunie.

De asemenea, compania a introdus opţiunea zborurilor către SUA, în acelaşi condiţii, cu legătură la Bucureşti, şi pentru persoanele care au ca aeroport de pornire Tel Aviv, Israel. Conexiunea pentru aceşti pasageri fiind disponibilă în fiecare zi de joi şi duminică, cu tarife de la 405 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO