Eveniment

Companiile din industria locală de outsourcing au început să apeleze la subcontractori sau freelanceri când volumul de muncă creşte. Francesca Apostolache, ABSL: Putem folosi experţi din alte ţări în viitor, dar este important să controlăm calitatea serviciilor pe care le oferim

Francesca Postolache, vicepreşedinte ABSL

Francesca Postolache, vicepreşedinte ABSL

Autor: Ramona Cornea

21.11.2021, 09:47 227

♦ Circa 43% dintre companiile industriei folosesc subcontractori sau freelanceri din nevoia de aptitudini profesionale mai puţin întâlnite sau pentru o reducere a costurilor.

O tendinţă nouă în industria locală de outsourcing este că 43% dintre companiile industriei folosesc subcontractori sau freelanceri pentru situaţii când volumul de muncă creşte, din nevoia de aptitudini profesionale mai puţin întâlnite sau pentru o reducere a costurilor, conform datelor din raportul anual al Asociaţiei Business Service Leaders în România (ABSL).

„Este clar că serenitatea şi predictabilitatea mediului de lucru dinaintea pandemiei sunt de domeniul trecutului, la fel de bine cum este clar că specia umană nu poate continua să existe eminamente virtual şi va avea în continuare nevoie de interacţiune directă pentru a evolua.  Cei care refuză adaptarea suferă, însă cei care găsesc în asta o oportunitate vor prospera“, spune Cătălin Iorgulescu, vicepreşedinte al ABSL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO