Eveniment

Constanţa: Un mort şi trei răniţi după ce un şofer a întors pe linia continuă

Constanţa: Un mort şi trei răniţi după ce un şofer...

Autor: Firuta Flutur, Cătălin Legănel

15.06.2016, 19:22 2986

În accident au fost implicate un taximetru Dacia Logan, în care se aflau conducătorul auto şi o pasageră şi un autoturism Peugeot 206 şi, potrivit primelor informaţii, se pare că şoferul autoturismului Peugeot a întors peste linia dublă continuă. În urma impactului, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a murit pe loc, iar alte trei persoane, aflate în cele două maşini, au fost rănite grav, rămânând încarcerate.

La faţa locului au ajuns un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere a incendiilor de la ISU Dobrogea, precum şi mai multe echipaje ale Ambulanţei şi Poliţiei.

Cadrele medicale de la Ambulanţă au transmis că răniţii sunt o pacientă de 55 - 57 de ani, cu traumatism cranian, fractură deschisă la gambă şi fractura antebraţ, un bărbat de 55 - 57 de ani, cu traumatism toracic şi abdominal, şi un alt bărbat de aproximativ 30 de ani, care a suferit un traumatism de membru inferior. După descarcerare, cei trei au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN22 s-a desfăşurat mai multe zeci de minute îngreunat, pe un fir, alternativ, dirijat de poliţişti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO