Eveniment

COVID-19: Ministerul Justiţiei a fost evacuat, după ce un angajat a fost testat pozitiv

COVID-19: Ministerul Justiţiei a fost evacuat, după ce...

Autor: Mihaela Gidei, Cosmin Pirv

09.04.2020, 12:14 60

Sediul Ministerului Justiţiei a fost evacuat, joi, la cererea ministrului Cătălin Predoiu, după ce un angajat al instituţiei a fost confirmat cu COVID-19. Angajaţii se vor întoarce la lucru miercuri, 15 aprilie. 

Angajaţii Ministerului Justiţiei au părăsit, joi, birourile, iar cabinetele demnitarilor au fost evacuate ultimele.

Măsura de avacuare a fost adoptată după ce un angajat a fost confirmat cu Covid-19. Angajaţii se vor întoarce la lucru miercuri, 15 aprilie.

„Până atunci vom lucra online, fiecare dintre dvs. să îşi asigure capacitatea de a lucra online şi telefonic, pentru a asigura continuitatea activităţii Ministerului chiar şi în condiţiile date”, le-a transmis Cătălin Predoiu, ministrul Justiţiei.

În următoarele trei zile vor avea loc trei decontaminări succesive în sediul Ministerului. Ultima decontaminare a fost în data de 4 aprilie.

„Vă rog să vă păstraţi calmul şi să aplicaţi instrucţiunile. Calm, curaj şi încredere! O să trecem cu bine şi prin această situaţie. Dar pentru aceasta trebuie să aplicăm regulile. Să aveţi grijă de voi, limitaţi-vă contactele, respectaţi izolarea şi să nu uitaţi să rămâneţi conectaţi online, continuăm să funcţionăm online”, a mai spus Cătălin Predoiu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO