Eveniment

Crăciun şi Revelion 2013 last minute: Agenţiile au redus tarifele pentru a vinde pachetele pe ultima sută de metri

Crăciun şi Revelion 2013 last minute: Agenţiile au redus tarifele pentru a vinde pachetele pe ultima sută de metri

Autor: Mirabela Tiron

23.12.2012, 13:29 1586

Cu o săptămână înainte de Revelion 2012, agenţiile de turism au lansat ofertele last-minute, cu tarife mai mici chiar şi cu 20% faţă de preţul normal, pentru a vinde vacanţele.

Un pachet de patru nopţi în Barcelona de Crăciun se vinde prin last minute la 339 de euro, faţă de preţul iniţial de 425 de euro, potrivit ofertei agenţiei Dream Holidays. Vacanţa include patru nopţi de cazare la un hotel de trei stele, mic dejun şi cină festivă, transport cu avionul.

Şi agenţia Terra Vista are la ofertele last- minute de Crăciun un sejur de trei nopţi la Roma, la un hotel de trei stele cu cazare inclus. Preţul a fost redus pe ultima sută de metri de la 339 de euro la 249 de euro. Este asigurat şi transportul, cu plecare pe 24 decembrie.

Un alt last minut este la Milano. Trei nopţi de cazare, într-un hotel de patru stele, cu mic dejun inclus şi transport cu avionul, cu plecare mâine, costă 288 de euro faţă de 370 de euro.

Şi pentru Revelion sunt scoase la vânzare multe vacanţe last minute.

Astfel că un sejur de trei nopţi la Paris, cu plecare cu avionul pe 27 decembrie şi cazare trei nopţi cu mic dejun costă 259 de euro faţă de 329 de euro, potrivit ofertei agenţiei Olimpia Turism, publicată pe site-ul infoturism.ro.

O altă ofertă, o săptămână de cazare (începând cu 27 decembrie) în Zell am See- Kaprun, Austria, costă acum 522 de euro faţă de 580 de euro de persoană.. Sejurul include cazare cu demipensiune la pensiunea Haus Denise, masă festivă, fără transport însă, potrivit infoturism.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO