Eveniment

Cum arată declaraţia pe propria răspundere cu care veţi putea ieşi din casă. MODEL DE DOCUMENT

Cum arată declaraţia pe propria răspundere cu care veţi putea ieşi din casă. MODEL DE DOCUMENT

Autor: Mihaela Gidei

25.03.2020, 12:00 5024

Grupul de Comunicare Strategică a prezentat modelul declaraţiei pe proprie răspundere aprobată de autorităţi care trebuie completată de cetăţenii care ies din casă în intervalul 22:00 - 6:00. 

Declaraţia pe propria răspundere poate fi completată integral olograf („de mână”), cu preluarea tuturor elementelor din modelul declaraţiei aprobate de autorităţi.

Orice român care iese din casă în intervalul orar 22:00 - 6:00 trebuie să aibă la el cartea de identitate şi declaraţia pe proprie răspundere completată.

Ambele documente trebuie prezentate poliţiştilor, poliţiştilor locali sau jandarmilor atunci când legitimează o persoană.

„Reprezentanţii Poliţiei Române, ai Jandarmeriei sau ai Poliţiei Locale pot efectua fotografirea documentelor (declaraţie pe proprie răspundere şi act de identitate) la momentul legitimării persoanei”, anunţă autorităţile.

Potrivit Ordonanţei Militare nr. 2 din 21 martie, obligaţia completării declaraţiei pe proprie răspundere se instituie începând cu ora 22.00 a zilei de 23 martie (luni).

 

DECLARAŢIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE

 
 

MODEL Adeverinta Angajator

AFACERI DE LA ZERO