Eveniment

Deputatul PSD Alin Văcaru: Nu votez moţiunea. Între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis, aleg Grindeanu

Deputatul PSD Alin Văcaru: Nu votez moţiunea. Între...

Autor: Loredana Ficiu

21.06.2017, 11:28 435

Deputatul PSD, Alin Văcaru, a declarat miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că este decis să nu nu voteze moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu.

„Nu votez moţiunea de cenzură împotriva Guvernului. Avem de ales între Guvernul Grindeanu 2 şi Guvernul Iohannis. Eu aleg Grindeanu”, a declarat Alin Văcaru, vicepreşedinte al PSD Gorj şi deputat.

Întrebat dacă nu îi e teamă că va fi exclus din partid în urma deciziei de a nu vota moţiunea, Văcaru a răspuns: „Să fiu exclus pentru că vreau binele partidului? Că vreau să avem un guvern PSD-ALDE?".

Deputatul PSD de Gorj Alin Văcaru a refuzat să semneze, duminică, moţiunea de cenzură pe care PSD a depus-o împotriva Guvernului Grindeanu. Deputatul Alin Văcaru se declarase, anterior, în favoarea ”rămânerii lui Sorin Grindeanu”, spunând că retragerea sprijinului politic nu se decide într-o singură şedinţă. ”Mă aşteptam să fim întrebaţi dacă suntem de acord. Ne-am pripit şi ne-am făcut de râs”, a spus Văcaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO