Eveniment

Dezastrul renovării Pasajului Unirii continuă: Vineri la prânz, un autocar cu 47 de turişti din Grecia, majoritatea copii şi tineri, s-a lovit de intrare, îndoindu-se de la mijloc. Doi turişti sunt în stare gravă

Dezastrul renovării Pasajului Unirii continuă: Vineri...

Autor: Gabriel Pecheanu

23.12.2022, 14:19 4570

Şoferul autocarului implicat în accident a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii, transmite Brigada Rutieră. La acest moment, traficul rutier este restricţionat în zona producerii accidentului de circulaţie.

„Astăzi, 23 decembrie a.c., în jurul orei 13.30, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulaţie la intrare în Pasajul Unirii, sensul de deplasare dinspre Bd. Tineretului către Piaţa Universităţii. Din primele date, conducătorul unui autocar a acroşat poarta de gabarit a Pasajului Unirii. În urma evenimentului au fost rănite mai multe persoane”, transmite Brigada Ruttieră.

În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.

„La acest moment, traficul rutier este restricţionat în zona producerii accidentului de circulaţie”, se menţionează în finalul comunicatului de presă.

Doi răniţi în accidentul de la Pasajul Unirii sunt în stare de inconştienţă, declară prefectul Capitalei, Toni Greblă. Victimele sunt duse la spitalele Floreasca şi Universitar.

Pentru una dintre victime se executa manevre de resuscitare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO