• Leu / EUR4.9437
  • Leu / GBP5.6284
  • Leu / USD5.0679
Eveniment

Din Administraţia Obama, la consiliu de conducere al uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din lume

Din Administraţia Obama, la consiliu de conducere al uneia dintre cele mai mari firme de avocatură din lume

Autor: Răzvan Botea

20.12.2017, 20:19 206

Dentons, una dintre cele mai mari firme de avocatură din lume, l-a desemnat pe John Fernandez ca Global Chief Innovation Officer. Acesta va conduce proiectele de inovare ale companiei.

Dentons este unul dintre liderii desemnaţi de Global Brand Acritas Elite Index, câştigător al BTI Client Service 30 Awards şi recunoscut de importante publicaţii juridice şi de afaceri.

John Fernandez a condus departamentul de inovaţie al Dentons SUA şi ulterior a fost numit preşedinte global al Nextlaw Labs, un accelerator de business autonom activ în domeniul tehnologiei din sfera juridică, deţinut în totalitate de Dentons. Nextlaw Labs lucrează îndeaproape cu avocaţii, profesioniştii şi clienţii Firmei în vederea identificării oportunităţilor de investiţii şi co-dezvoltare a noilor tehnologii care vor transforma industria juridică.

Din noua funcţie, John Fernandez va conduce proiectul de inovaţie al Dentons – Project Innovation – şi va superviza iniţiativele din portofoliul Nextlaw.

"Sunt încântat şi onorat de numirea în noua funcţie într-o firmă care deja a realizat mari salturi în furnizarea serviciilor inovatoare către clienţi," a declarat John Fernandez.

Înainte de a se alătura Firmei, John Fernandez a fost Secretar Asistent al Departamentului de Comerţ pentru Dezvoltare Economică sub administraţia Obama. În acest rol, a reuşit să transforme Administraţia pentru Dezvoltare Economică într-o organizaţie de secol 21 şi a lansat Departamentul pentru Inovaţie şi Antreprenoriat. John a fost unul din principalii arhitecţii  ai strategiilor regionale de inovaţie ale administraţiei Obama.

"Chiar înainte de a fi numit în această funcţie, din rolul de preşedinte al Nextlaw Labs, John a ajutat Dentons să devină o firmă recunoscută la nivel mondial pentru inovaţia în profesia juridică," a spus Elliot Portnoy, CEO global al Dentons. "Îi lăsăm de acum cale liberă să ne ghideze în procesul de inovare în cadrul Firmei, la nivel global."

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9437
Diferență: 0,0506
Ieri:
Azi: 5.0679
Diferență: 1,1496
Ieri:
Azi: 5.6284
Diferență: -0,5934
Ieri:
Azi: 5.1569
Diferență: 0,4578
Ieri: