Eveniment

Dosar penal pentru şoferul din Capitală care şi-a parcat maşina în staţia de autobuz

Autor: Gabriela Ghitcuta

12.01.2017, 14:23 7152

Maşina, parcată pe întreaga lungime a staţiei de autobuz, blocând accesul în refugiu, a fost fotografiată, joi dimineaţă, de mai mulţi locatari din zona bulevardului Iancu de Hunedoara, iar imaginile au fost postate pe site-urile de socializare. Poliţiştii Brigăzii Rutiere susţin că s-au sesizat în urma apariţiei acestor fotografii şi au mers la faţa locului pentru verificări.

"Conducătorul auto a fost identificat, ne-am sesizat din oficiu. În cauză se va întocmi dosar penal pentru fapta prevăzută la articolul 339, alin. 1, din Codul Penal", a declarat comisarul Ovidiu Munteanu de la Brigada Rutieră pentru agenţia de presă MEDIAFAX.

Prezent la faţa locului în momentul venirii agenţilor de la rutieră, proprietarul autoturismului de teren a declarat că este locul unde îşi lasă de obicei maşina.

Reprezentanţii RATB au confirmat pentru agenţia MEDIAFAX că locul unde a fost parcat autoturismul este staţia pentru autobuzele de pe linia 182.

"Da, copertina de staţie este chiar în zona unde se află şi indicatorul de staţie. Este locul unde opresc autobuzele de pe linia 182, pe sensul de mers spre Bucur Obor", a declarat Constantin Tobescu, purtătorul de cuvânt al RATB, pentru agenţia MEDIAFAX.

Bărbatul va fi cercetat acum de poliţiştii de la rutieră pentru împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.