Eveniment

După 9 apeluri telefonice date astăzi la primăria Medgidia, am aflat: primăria scoate la vânzare două parcele de 44 şi 52 de hectare pentru a găsi investitori într-un parc industrial

După 9 apeluri telefonice date astăzi la primăria...

Autor: Florentina Niţu

08.04.2022, 17:49 221

Dintr-un department în altul, până la purtătorul de cuvânt, aflat în concediu, viceprimar şi primar, am dat 9 apeluri telefonice astăzi la primăria Medgidia, din judeţul Constanţa, ca să aflu răspunsul la o simplă întrebare: „de ce aţi scos la licitaţie două parcele de teren de 44 şi 52 de hectare?”.

„Ne dorim să atragem noi investitori, dar nu s-a prezentat nimeni la licitaţie (a avut loc în 24 martie – n.red.) pentru zona parcului industrial. O să o reluăm”, a spus pentru ZF Niculae Păun, viceprimar al oraşului Medgidia. Parcul industrial va fi construit pe terenul amplasat între municipiul Medgidia şi Valea Dacilor, de-a lungul DJ 381.

Răspunsurile primite anterior au fost evazive, bazate pe presupuneri, ori reprezentaţii primăriei spuneau că subiectul nu era cunoscut, pentru că nu sunasem în departamentul potrivit, ori caietul de sarcini nu era gata, ori viceprimarul era pe teren ori programul se termina în curând, căci vineri este zi scurtă, până la ora 14:00.

Este foarte important ca oraşele să facă parcuri industriale, pentru că scopul acestora este de dezvoltare industrială, într-un parc desfăşurându-şi activitatea, de obicei, mai multe firme, care creează valoare adăugată, ce duce la creştere economică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO