Eveniment

Eduard Hellvig, Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea, audiaţi în dosarul "Black Cube", în regim de VIP. SRI confirmă informaţia

Eduard Hellvig, Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea,...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

14.03.2018, 15:04 880

Serviciul Român de Informaţii confirmă audierea directorului SRI, Eduard Hellvig, după ce agenţia MEDIAFAX a făcut public faptul că directorul SRI, dar şi fostul prim-adjunct Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi, au fost audiaţi în ultimele două săptămâni.

"Domnul director al Serviciului Român de Informaţii, Eduard Hellvig, a fost la data de 28 februarie la sediul DIICOT, pentru a da declaraţii în legatură cu dosarul Black Cube.
În cadrul declaratiilor, domnul Eduard Hellvig, a reiterat faptul ca nu are nicio implicare in acest dosar si ca isi exprima totala disponibilitate pentru a sprijini orice institutie a statului roman in demersurile sale legale.", a declarat Ovidiu Marincea, purtător de cuvânt al SRI, pentru MEDIAFAX.

Directorul SRI, Eduard Hellvig, Laura Codruţa Kovesi, şef DNA şi fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, au fost audiaţi, în ultimele două săptămâni, în dosarul Black Cube, au declarat anterior surse judiciare pentru MEDIAFAX, audierile desfăşurându-se departe de presă şi opinia publică.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO