Eveniment

Elevii şi preşcolarii intră în vacanţă de azi: „Încă un lockdown educaţional va produce ravagii“. Alina Cristiana Cîrjă, Şcoala Româno-Finlandeză: Dacă situaţia din ţară s-ar normaliza, ar fi extrem de utile orice activităţi de remediere. Copiii aceştia sunt în al treilea an de „situaţii extraordinare“ în şcoală. Este deja prea mult

Sorin Cîmpeanu, ministrul educaţiei:  Din punct de vedere al vitezei minime de transfer necesare pentru predarea online, este nevoie să se poată asigura minimum 100 mb pe secundă. Asta se întâmplă doar pentru jumătate din teritoriul României.

Sorin Cîmpeanu, ministrul educaţiei: Din punct de vedere al vitezei minime de transfer necesare pentru predarea online, este nevoie să se poată asigura minimum 100 mb pe secundă. Asta se întâmplă doar pentru jumătate din teritoriul României.

Autor: Ramona Cornea

25.10.2021, 00:05 114

Elevii intră de astăzi în vacanţă pentru două săptămâni, până pe data de 8 noiembrie, după cum a hotărât  Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă în şedinţa de vineri.

Alina Cristiana Cîrjă, director al Şcolii Româno-Finlandeze, spune că acest nou lockdown în educaţie poate avea efecte foarte grave în viitor, iar elevii au nevoie de ore remediale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO