Eveniment

Explozie puternică în oraşul ucrainean Lugansk

Explozie puternică în oraşul ucrainean Lugansk

Autor: Mihai Draghici

18.02.2022, 23:49 126

O explozie puternică a avut loc, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, la periferia oraşului separatist ucrainean Lugansk, afirmă surse citate de agenţia RIA Novosti, precizând că a fost vizată o conductă de gaz.

Potrivit martorilor, explozia s-a produs în jurul orei locale 23.00. Surse citate de agenţia de presă RIA Novosti afirmă că explozia a vizat conducta de gaze Drujba, la periferia oraşului Lugansk. Un incendiu de amploare a izbucnit după deflagraţie.

Nu este clar care a fost cauza exploziei, care intervine după un incident similar produs în oraşul separatist Doneţk. Acolo, a explodat un vehicul al unui comandant insurgent, Denis Sinenkov, dar nu au fost raportate victime.

În ultimele zile s-au intensificat confruntările militare între serviciile de securitate ucrainene şi insurgenţii separatişti proruşi în regiunile Doneţk şi Lugansk, situate în estul Ucrainei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO