Eveniment

Femeia care a fost înjunghiată într-un magazin din Capitală, decedată

Femeia care a fost înjunghiată într-un magazin din...

Autor: Monica Moanea

28.04.2016, 10:43 973

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov femeia care a fost înjunghiată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, finndu-i declarat decesul.

Femeie lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, aceasta fiind înjunghiată, joi dimineaţă, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul poliţiştilor.

Cum arată noile uniforme ale Tarom, semnate Cătălin Botezatu. Galerie FOTO

Cele mai ieftine locuri de vis unde puteţi călători. Destinaţii impresionante, la preţ redus! Galerie FOTO

Cele şase alimente pe care trebuie să le evitaţi cu orice preţ. Galerie FOTO

Potrivit surselor citate, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Contactată de MEDIAFAX, Alina Petre a declarat că femeia lucra de mai mulţi ani în acel magazin şi că avea depuse mai multe reclamaţii la Poliţie pentru că ar fi fost bătută de concubin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO